Samen met u maken we al veel impactvol drukwerk. Om deze dienstenverlening ook in de toekomst te kunnen blijven bieden, zijn wij per 1-8-2022 onderdeel geworden van Thijsen.

Méér mogelijkheden
Door het samengaan met Thijsen hebben we nu alles in huis om uw druk- & printwerk wensen waar te maken. Om uw vragen naar al die mogelijkheden te kunnen beantwoorden verleggen en breiden we onze productiemogelijkheden uit.
Van algemeen tot gespecialiseerd maatwerk drukwerk in grote en kleine oplagen. Van etiketten op rol tot aan geprint POS-materiaal. Alles geproduceerd in 1 centrale locatie. 

We blijven voor u in Tilburg aanwezig
Dezelfde expertise, kennis en inspiratie. Hetzelfde account team en nog steeds in Tilburg. Alleen dan met veel meer mogelijkheden om uw communicatie in print verder te versterken.

We helpen, ontzorgen en inspireren u graag!

In het Italiaans heet het servizio en in het Frans un service. Het woord service kent vele betekenissen; onderhoud, nazorg, dienstverlening, maar ook met tennis het opslaan van de bal.

Lees verder

Door de samenwerking met Groels en vanEngelen zijn onze bestaande diensten enorm uitgebreid. We hebben ervoor gekozen om de deze diensten onder een nieuwe vlag naar buiten te brengen: OAK GROUP.

Behalve drukwerk van de hoogste kwaliteit leveren we ook diensten als logistiek en distributie. Plek nodig voor je brieven, magazines of ander drukwerk? Wij kunnen het voor je in opslag nemen en uitleveren als je erom vraagt. Sterker nog, als je gebruik maakt van ons systeem dan weten wij eerder dan jij of je nog enveloppen, briefpapier of brochures moet hebben. Uiteraard leveren we pas uit als we contact hebben gehad.

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het realiseren van jouw droom of passie in boekvorm? Heb je een mailing in gedachten maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken? Wil je jouw personeel een presentje sturen of een cadeautje naar je klanten? Vraag het ons, wij doen meer dan je denkt!

Neem contact op met ons of stuur een mail naar de OAK GROUP.