Bedrijfsgeschiedenis

Bedrijfsgeschiedenis

Sinds september 2009 vormen Drukkerij Deko en Verdivas Communicatieprodukties, samen DekoVerdivas. Beide drukkerijen hebben de krachten gebundeld. 

Deko & Verdivas

Deko was vanaf haar oorsprong in 1938 een familiebedrijf, dat intensief bezig was met nieuwe productievormen om kwaliteitsdrukwerk te creëren. Zo ging zij van lichtdrukken, stencilwerk en boekdruk als eerste in Tilburg over op offset; een procedure die ons toenmalig klantenbestand van o.a. architecten, vormgevers, wijnhuizen, zorgverleners en verenigingen, zoveel méér mogelijkheden bood. Toen daarna het digitaal drukken op de markt kwam met als mogelijkheid het personaliseren van drukwerk, werd ook die ontwikkeling met enthousiasme door het team begroet.

Verdivas heeft een geschiedenis die ver terug gaat in de tijd. De eerste drukwerkproducties werden geproduceerd onder de naam Versteden rond de jaarwisseling van de vorige eeuw. Daarna is Versteden enkele malen van naam gewisseld en ging het verder onder de naam Verdivas. Zij richtte zich van oudsher meer op het conventionele drukwerk. 

Drie speerpunten

DekoVerdivas is meer dan een drukker alleen. Ze faciliteert communicatie. De communicatie is gedefinieerd in drie lagen:

  1. Produceren en leveren van drukwerk, het communicatiemiddel;
  2. Aanbieden van een digitale webportal als naslagwerk voor je documenten en als digitale bestelomgeving;
  3. Verlenen van service en advies om de web-to-print portal op maat te implementeren en je inkoopproces te optimaliseren. 
Waar wij voor staan

Door de jarenlange ervaring weet DekoVerdivas de wensen van de klanten om te zetten in mooie drukwerkproducties. DekoVerdivas is dan ook een moderne drukkerij die verantwoordelijk is voor de levering van een optimaal product. Toch gaan wij de discussie of informatie digitaal of op papier moet zijn niet uit de weg. Met de web-to-print portal Myso bieden wij bedrijven de gelegenheid mee te groeien in de veranderende behoefte aan communicatie. Ongeacht de grootte van de opdracht, DekoVerdivas gaat voor kwaliteit en een tevreden klant.