Deko Verdivas

Maatschappelijk betrokken

Zowel dichtbij als ver weg steunen wij mooie initiatieven. Hiernaast zijn wij ook bezig met MVO door middel van het FSC-keurmerk, zo blijft het bos wereldwijd behouden. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

  Oxfam Novib

Oxfam Novib is een organisatie die armoede probeert tegen te gaan in de wereld. Ze helpen onder andere boeren en ondernemers in het buitenland om aan hun toekomst te werken. Sinds september 2017 maken wij deel uit van het Ondernemers voor Ondernemers netwerk. Zo steunen wij ondernemers om hun bedrijf op te bouwen. Naast het Ondernemers voor Ondernemers netwerk verbindt Oxfam Novib de ondernemers in het buitenland en heeft zij vele donateurs en supporters.
ContourdeTwern

‘Iedereen telt mee, iedereen doet mee’ is het motto van ContourdeTwern. Ze helpen wijken en mensen op lokaal niveau door de mensen zelf te laten helpen. Door onder andere vrijwilligerswerk verbinden zij mensen en organisaties met elkaar. ContourdeTwern gaat vooral uit van wat mensen wél kunnen, niet van wat zij niet kunnen.
 
  De Warandeloop

Sinds 1956 wordt elk jaar in november de Warandeloop georganiseerd. Het is een driedaags evenement waar onder andere de Warande by Night voorbij komt. De andere dagen staat het parcours ook vol met renners. Ook van ons sluit elk jaar een enthousiast team aan bij de businessrun.