Deko Verdivas

Drukwerk As A Service

Drukwerk As A Service 

Een belangrijk deel van mijn werk wat niet zichtbaar is in de vorm van beeld, maar zeer zeker zichtbaar in het hebben en houden van goede contacten heet SERVICE.

Drukwerk as a service

In het Italiaans heet het servizio, in het Frans un service en in het chinees 服务 of anders vertaald Fúwù. Het woord service kent vele betekenissen; onderhoud, nazorg, dienstverlening, maar ook met tennis het opslaan van de bal.

Vele bedrijven geven aan service te bieden, maar wat is service nu eenmaal. Er is een doelgroep die snel antwoorden via de digitale snelweg wil ontvangen; zij ervaren dit als service.

Een andere doelgroep gaat graag een persoonlijk gesprek aan om samen het doel te bespreken; zij ervaren dit als service.

Voor alle doelgroepen geldt dat de service die ik bied geheel in het teken staat van wat belangrijk is voor onze klant. Wat drijft hem of haar; oprecht interesse tonen in zijn of haar bedrijf. Elkaar begrijpen, door naar elkaar te luisteren, samen het proces doorlopen, zodat het te bereiken doel behaald kan worden. De tijd en aandacht geven die het project nodig heeft; geduld.

Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, mailingen, enveloppes of een uitgebreider pakket brochures en flyers of rollup banners. Ook voor diensten als ontwerp, huisstijl, fulfilment, voorraadbeheer of distributie help ik u graag. Bij Dekoverdivas kan het allemaal, eenvoudig, snel en met de hoogste kwaliteit.

Voorop staat dat je altijd met een open blik een zaak bekijkt, ook als er eens hobbels op de weg zijn en er tegenslag is. Juist dan wordt duidelijk hoe krachtig je contact met de klant is.

Uiteindelijk voel, lees of hoor je of jij die service geboden hebt die de klant graag wil. In de vorm van een telefoontje, mailtje, tweet of vermelding in een boek.

Trots zijn op het eindresultaat: zowel de klant als ik halen daar positieve energie uit zodat we uitkijken naar een volgende plezierige samenwerking.

Ook aan uw vraagstuk besteed ik graag tijd en aandacht. Ontmoet me op www.dekoverdivas.nl  of bel   013 – 594 26 01, u hebt me dan meteen aan de lijn. Ik kijk ernaar uit.

Hartelijke groet,

Nicole van Geloven