De dames van onze reproafdeling zijn nog druk bezig op de hoogvolume kleur -en zwartprinters en de laatste kerstkaarten worden verstuurd.

Het begon destijds met eenvoudige kerstversiering, een enkele kerstbal en wat lichtjes. Inmiddels is de hele afdeling feestelijk verlicht en klinkt Mariah Carey’s meezing hit ‘All I want for Christmas is you’ gezellig op de achtergrond.

Daarmee is onze repro rond kerst de gezelligste afdeling van DekoVerdivas. Maar dames waar zijn de foute kersttruien? Wij kijken uit naar kerst 2018.

Op bedrijfskantoor doet de openhaard ook erg warm en gezellig aan. Bij de koffie zijn wij inmiddels overgestapt van chocoladeletters naar kerstkransjes. Stefano verrast ons dit jaar weer met zijn kerstmuts en een helderrood kerstmannenpak.  

Al met al komen wij al helemaal in de sfeer naar kerst.

DekoVerdivas wenst jullie fijne feestdagen en ziet jullie graag terug in een kleurrijk nieuwjaar. 

Etentje bij de Vuurhaard

Afgelopen week waren wij bij het eetcafé van Fraterhuis de Vuurhaard. De Vuurhaard vangt sinds 1999 vluchtelingen op in Udenhout.

Bij het eetcafé worden 5 gangen uit verschillende landen gemaakt. Wij kregen onder andere pindasoep uit West Afrika en Andijvie-bonensalade uit Iran geserveerd. Bij De Vuurhaard wordt er door de vluchtelingen gekookt waarna zij ook aanschuiven aan tafel. Bij ons aan tafel zaten Aman uit Afghanistan en Farhang uit Iran.

Directeur Jos Frijters: ‘’De afwisseling in gerechten vond ik erg leuk. Vrijwilliger Ans zat bij ons aan tafel en vertelde dat de meeste vluchtelingen alleen vooruit kijken en niet naar het verleden’’, dit had ik me niet zo gerealiseerd.’’

Michael, sales manager: ‘’We werden hartelijk ontvangen. Het eten was erg goed. Zelf zou ik meer exotisch, onbekend eten prefereren, maar dit was ook erg goed. Ik vind het een goed initiatief en zal zeker te zijner tijd terug komen.’’

Een aantal jaar geleden hebben wij voor de Vuurhaard het boekje Eten Ver-halen gedrukt. In dit boekje staan recepten uit verschillende landen. 

Warandeloop uitslagen

Het DekoVerdivas-team heeft deze editie van de Warandeloop weer een mooie prestatie neergezet.

Ons eerste team is 8e geworden van de 48 deelnemende bedrijven. Met een tijd van 21:28 was Stefano Provenzano de snelste van het team en 10e van alle deelnemers op de 5 kilometer. Ook de andere leden van het team hebben mooie tijden neergezet.

Deze editie van de Warandeloop was anders dan voorheen. Er was gekozen voor een nieuwe locatie bij Beekse Bergen. Een parkoers om het meer werd door de lopers afgelegd en zij werden aangemoedigd door publiek bij de start en finisch. Meebewegen op de klanken van de percussieband, warme chocolademelk en vuurkorven zorgden voor een sfeervolle ambiance.

Het was een uitdagend evenement en er zijn topprestaties geleverd. Jouw drukker gaat elke dag voor het leveren van een topprestatie en we lopen warm voor uitdagingen. Voor elk communicatievraagstuk de juiste oplossing.

DekoVerdivas bij ondernemers voor ondernemers netwerk

Omdat wij eerlijke kansen willen voor alle ondernemers hebben wij ons aangesloten bij het ondernemers voor ondernemers netwerk van Oxfam Novib. Voor arme mensen is het vaak niet mogelijk om te lenen bij een bank. Dankzij Oxfam Novib krijgen zij hulp via het microfinancieringsprogramma. Zo kunnen ondernemers daar werken aan hun eigen toekomst en dat van hun land.

DekoVerdivas is dus niet alleen dichtbij actief in MVO, maar draagt ook verder weg bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land. 

ShareTags zijn kleine kaartjes voor een aardig persoonlijk bericht aan iemand die zijn land verlaten heeft. Met de kaartjes wil ShareTags vluchtelingen steunen. Momenteel zijn er al bijna 1.500 kaartjes beschreven.

ShareTags

ShareTags is begonnen met kledingkaartjes voor mensen die hun land verlaten hebben, maar steunt vluchtelingen inmiddels ook met persoonlijke boodschappen. Of je nu kleding te geven hebt of niet, de kaartjes zijn bedoeld om een aardig bericht te delen. Als je een kaartje schrijft, gaat deze via het rode kruis naar een vluchteling.

Nieuwe kaartjes

Er zijn al bijna 1.500 ShareTags beschreven. Om de campagne te ondersteunen heeft DekoVerdivas 3.000 nieuwe kaartjes gedrukt. Voor meer informatie over ShareTags, kun je de facebookpagina bezoeken.

DekoVerdivas wil het werken in Myso nog gemakkelijker maken. Om deze reden wordt er binnenkort gestart met de Informyso. Een digitale nieuwsbrief die de Myso gebruiker voorziet van tips, mogelijkheden en nieuws over het werken in Myso.

Informyso

Om de maand zullen gebruikers van Myso, de Informyso ontvangen. Hiermee helpt DekoVerdivas haar klanten om nog meer uit de web-to-print portal te halen. “We zien dat klanten sommige mogelijkheden onbenut laten.” aldus Marloes de Kok. De directrice geeft aan “Daar is de bestelhistorie een goed voorbeeld van, hierin ziet de klant precies wat er vorige keren besteld is.” Marloes ziet in de Informyso een ideale support: “Hiermee willen we onze klanten nog meer ondersteunen, zodat de efficiency bij de klant nog hoger wordt!”

Schrijf je in

Uiteraard hoef je geen Myso gebruiker te zijn om de nieuwsbrief te ontvangen. Schrijf je nu in via onze homepage of door je e-mailadres door te geven via info@myso.nl

DekoVerdivas is een dienstverlener die verder gaat dan enkel drukwerk producten. ‘Jouw drukker’ denkt mee over het hele communicatieproces. Zo kunnen onze klanten zelf online communicatiemateriaal beheren, bewerken en bestellen met de web-to-print portal Myso. Daarnaast biedt DekoVerdivas ook logistieke diensten zoals voorraadbeheer en distributie. Momenteel maken al 40 klanten gebruik van deze logistieke dienstverlening. Een goed voorbeeld hiervan is De Mandemakers Groep.

Voorraadbeheer

Communicatiemateriaal kan behoorlijk wat ruimte in beslag nemen. DekoVerdivas heeft gemerkt dat klanten deze ruimte niet altijd tot hun beschikking hebben. Bovendien is voorraadbeheer een tijdrovende activiteit door de administratie van alle inkomende en uitgaande items. Dit is de reden dat DekoVerdivas de voorraad communicatiemateriaal voor ruim 40 klanten beheert.

Distributie

Daarnaast kunnen klanten bij DekoVerdivas aangeven waar zij het communicatiemateriaal geleverd willen hebben en welke producten zij per bestelling willen combineren. Met het eigen vervoer en dat van de transportpartners zorgt ‘jouw drukker’ dat de juiste producten in de juiste hoeveelheden, op de juiste plaats en op het juiste moment bij haar klanten terecht komen.

De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep is een van de klanten waar DekoVerdivas de voorraad voor beheerd. Naast drukwerk worden ook vlaggen, schorten, ovenwanten en ander communicatiemateriaal op voorraad gehouden. Voor de keuken- en badkamerspecialist wordt deze voorraad geproduceerd en gecombineerd geleverd, waardoor het aantal aflevermomenten lager is. Daarbij levert DekoVerdivas op de ruim 200 filialen in Nederland. Dit bespaart De Mandemakers Groep zowel tijd als geld.

Als belangrijke werkgever in de regio zoekt Schakelring veelal de samenwerking met regionale woningcorporaties en bedrijven. Zo ook op het gebied van drukwerk. Vandaar dat het regionale B2B platform Regio in Bedrijf benieuwd was naar de samenwerking tussen DekoVerdivas en Schakelring.

Het Tilburgse DekoVerdivas verzorgt al sinds het ontstaan van Schakelring het drukwerk voor de Stichting. Frits Verhagen, inkoper bij Schakelring vertelt over zijn ervaringen met het grafische bedrijf.

Hoe is jullie samenwerking met DekoVerdivas ontstaan?

DekoVerdivas is in het verleden als beste geselecteerd uit een tender, door de toenmalige stichting de Thuishoven. Na een fusie, waaruit Schakelring is ontstaan uit drie zorgorganisaties, zijn weer de verschillende (drie) partijen tegen het licht gehouden. Weer kwam DekoVerdivas als beste uit de bus. DekoVerdivas is nu al sinds het bestaan van Schakelring haar “huisdrukker”.

Wat was de reden om met de web-to-print portal Myso van DekoVerdivas te gaan werken?

We zijn zelf meer in regie, het werkt sneller en efficiënter. Myso bevordert enorm de uniformiteit in uitingen van Schakelring. Bovendien zijn de kosten beter beheersbaar. 

Myso is een flexibel programma, waarin makkelijk folders, flyers etc. te maken zijn met behoud van de huisstijl. Daarnaast biedt het programma een overzichtelijk en makkelijk inzichtelijk voorraadbeheer.

Wat heeft Myso voor Stichting Schakelring weten te realiseren?

De uniformiteit in uitingen en de kostenbeheersbaarheid zijn zoals eerder gezegd van groot belang. Daarnaast zorgt Myso voor een stuk flexibiliteit. Medewerkers kunnen nu op elk moment uitingen maken.

Hoe bevalt de samenwerking met Myso en DekoVerdivas?

DekoVerdivas is een progressief en proactief denkend bedrijf. Zij realiseren zich, dat heel veel bedrijven kunnen drukken en kopiëren. Daarom zijn ze altijd op zoek naar meerwaarde en ontzorging. Dat zorgt voor een enorm hoog servicelevel en flexibiliteit.

Ook denkt DekoVerdivas veel na over het milieu en handelen daar in samenwerking naar. Ze staan bovendien open voor ook minder conventionele ideeën. 

Hoe ziet u de toekomst met Myso en DekoVerivas tegemoet?

Schakelring denkt met DekoVerdivas een toekomstbestendige partner te hebben gevonden. We zullen nog meer gaan profiteren van (digitale) innovaties, waarbij er win-win situaties zijn. Ook kunnen we samen nog meer voordelen halen met betrekking tot efficiëntie, kostenbeheersing en milieu. 

Welke boodschap wilt u DekoVerdivas meegeven?

Samen doorgaan op de ingeslagen weg.

Over Schakelring

Schakelring biedt verschillende diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn aan voornamelijk ouderen. De zorgverlener biedt deze diensten in tien unieke woonzorgcentra, thuis en op maat. Ook verhuurt Schakelring studio’s of appartementen met zorg en ondersteunende services binnen handbereik. Schakelring is actief in Midden-Brabant: Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Drunen, Vlijmen, Heusden-Vesting en Tilburg.